Všichni dodavatelé

Radniční pivovar

Malý soukromý pivovar Radniční jihlava

Víno Hruška

VÍNO HRUŠKA s.r.o. se sídlem v Blatničce jsme založili v lednu roku 2007. Již 8 generací si v rodině předáváme cenné zkušenosti a rady v oblasti pěstování vinic a výroby vína. Dnes, v obci Blatnička ve vinařské podoblasti Slovácké, obhospodařujeme 14 ha vinic, kde se snažíme využít místního ,,Terroir” k výrobě kvalitních a odrůdově charakteristických vín z této oblasti.

Salotto café

Čerstvě pražená káva

Vinařství Štěpán Maňák

Jsme firma rodinného typu, založená v roce 1992. Najdete nás ve slovácké podoblasti jižní moravy, asi 6 km od Kyjova. Tato oblast je od severních větrů chráněna pohořím Chřiby. Právě na těchto jižních svazích, které dávají této krajině malebný ráz jsou nejlepší vinice.

Vladimír Tetur

Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale i svými víny. Přestože patříme k větším vinařstvím, stále se snažíme zastávat filozofii menších rodinných podniků tj. osobní přístup, vstřícnost a otevřenost.

Vinařství Lahofer

Vinařství LAHOFER se opírá o silnou vinařskou tradici na Znojemsku, zejména pak o vinice U Hájku a Babičák. Z těchto vinic pochází všechny hrozny pro výrobu vína. Ústředním sloganem nové značky je Vinařství LAHOFER – Vína z vlastních vinic.

Vinařství Kořínek

Vinařství Kořínek v roce 2011 oslavilo 20 let od svého založení. Manželé Kořínkovi začínali obhospodařovat vinohrady o rozloze 1,5 ha a soustředili se především na prodej hroznů. Později se vinice rozšířily, všechny tři sklepy prošly rekonstrukcí a rodina Kořínkova začala vyrábět sudová vína.

VÍNO J. STÁVEK

Vinařský dvůr je specialistou na likérová vína vyráběná technologií portských vín. Jedná se o technologii fortifikace (dolihování), kdy se do kvasícího hroznového moštu přidává velejemný originální vinný destilát. Tím dojde k zastavení kvašení, a ve víně tak zůstane vysoký zbytek přírodního hroznového cukru.